bannerlogo grønBogforum - nu med slægtsforskning!
Weekenden 15. - 17. nov. 2019 i Bella Center

For første gang har Samfundet for dansk genealogi og Personalhistorie fået plads på Bogforum i Bellacenteret. Det sker i samarbejde med Slægtshistorisk Forening for Storkøbenhavn, og standen er placeret ved Liv Nu Scenen i B3-hallen.


Slægtsforsknings-standen (B3-002H) er bemandet alle tre dage, og der er en masse genealogiske titler til salg, ligesom repræsentanter fra Genealogisk Forlag og forlaget Olde Cranich Hamneda vil være på standen.


Alle tre dage er der små foredrag kl. 14:00 på standen:

  • Fredag: Hvor finder jeg min slægt? v. cand.mag. Torben Albret Kristensen,
    medlem af Samfundets bestyrelse.
  • Lørdag: Styr på rødderne? v. cand.mag. Tommy P. Christensen, medlem af
    Samfundets bestyrelse.
  • Søndag: Hvor finder jeg min slægt? v. cand.mag. Torben Albret Kristensen,
    medlem af Samfundets bestyrelse.

Endvidere er der fredag kl. 17:45 Introduktion til at komme i gang med slægtsforskning på Lev Nu Scenen v. Tommy P. Christensen.

Bella Centeret har i år valgt at afholde Bogforum med en ny hovedindgang lige overfor Metroen, og der etableres et nyt område i hallerne B1-B3.
B2 vil
komme til at indeholde Madscenen, Madtorv (mindre stande med kogebøger og madvarer) samt standområde med stande af varierende størrelse og selvudgiverområdet "New Pub". Endvidere vil der være et livsstils-område med egen scene (Lev-Nu-scenen), læselounge og som noget nyt, en slægtsforsknings-stand.


Åbningstiderne de tre dage:
Fredag d. 15/11, kl. 10.00 - 19.00.
Lørdag d. 16/11, kl. 10:00 - 18:00
Søndag d. 17/11, kl. 10.00 - 18:00

Har du spørgsmål vedrørende Slægtsforsknings-standen, kan du maile eller ringe til vort bestyrelsesmedlem Tommy P. Christensen
(mobil: 6171 5864; m
ail: tommypers(ad)gmail.com)