Hvem er vi

Samfundet for danske genealogi og Personalhistorie blev stiftet i 1879 og har siden udgivet Personalhistorisk Tidsskrift.
Foreningens bestyrelse og love fremgår af https://genealogi.dk/index.php/samfundet.html med underpunkter
Vores webstedsadresse er: https://www.genealogi.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Hvis du blot besøger vores web-site gemmer vi intet om dig.
Som medlem af samfundet gemmer vi alene de informationer om dig, der er nødvendige for at komme i kontakt med dig: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.adresse, indmeldelsesår samt naturligvis evt. økonomisk mellemværende.
Som bidragyder til tidsskriftet (forfatter eller anmelder) gemmer vi kun de informationer om dig, der er nødvendige for at komme i kontakt med dig: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.adresse.
Som modtager af nyhedsbreve gemmer vi kun de informationer om dig, der er nødvendige for at komme i kontakt med dig: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.adresse.
Som køber i vores web-shop gemmer vi også kun de informationer om dig, der er nødvendige for at komme i kontakt med dig: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.adresse samt evt. økonomisk mellemværende.

Cookies

Vi benytter kun såkaldte session-cookies, der er nødvendige for at holde dialogen igang og f.eks. huske, hvad du har bestilt i vores webshop, så indkøbskurven ikke er tom, når du kommer til den, fordi vi har glemt indholdet. Der er fuld gennemsigtighed, så du til en hver tid kan se, hvad der foregår.